Temp. 2013-2014 – el primer equip puja a tercera catalana

El CF MARTORELLES va guanyar la promoció d’ascens contra la SE Escola Pia Sarrià i torna a la Tercera Catalana , categoria que va perdre la temporada passada.

El partit de tornada disputat ahir a Martorelles , va tenir un final èpic ja que l’equip visitant guanyava 0-1 al descans i després d’haver estat expulsats dos jugadors locals .

El Martorelles durant tota la segona part amb nou jugadors i el marcador en contra , va saber jugar molt ordenadament en la seva zona defensiva i contenir el joc de l’equip contrari , tenint les seves opcions de gol al contraatac .

A falta de 3 minuts per al final , amb l’ajuda del públic que va abarrotar el camp i no va deixar d’animar en cap sol moment , va arribar el gol de l’ empat en una jugada amb diferents rebutjos dins l’àrea i que finalment va connectar Víctor Mondéjar per fer l’empat a un final .

En el partit de tornada s’havia registrat un empat a 2, amb la qual cosa el CF MARTORELLES , guanyava la promoció d’ascens gràcies al valor doble dels gols en camp contrari.

L’equip estava format per Carrillo, Mondéjar, Mira, Núñez, Jona, José Luis, Víctor Sánchez, Marcos, Pablo, Jonathan, Coronado, Lorente, Juanito, Álex, Enrique, Borja, Gerard, Alexis, Salanueva, Molist, Ricart, Esteve, Míchel, Chiky, i com entrenador Víctor Valero. Enhorabona!