Carles Sig (soci nº 74)

President

Apassionat del Club de ben petit i vinculat oficialment des del 2002, va accedir a la presidència el 2018 essent el president més jove dels Clubs de la Federació Catalana de Futbol. Ha estat jugador del nostre Club des de la temporada 2001-2002 fins a la temporada 2018-2019, i ha entrenat en diferents categories del Club.

Adrià Molist (soci nº 78)

Vicepresident

Llicenciat en ciències de l’activitat física i l’esport i professor d’educació física. Jugador del nostre Club des de la temporada 1997-1998 fins a la temporada 2019-2020. També ha estat entrenador en diferents categories del club, com en la temporada 2018-2019 que va entrenar el nou equip femení. És un dels organitzadors dels campus d’estiu i compagina les tasques d’entrenador personal amb preparador físic del primer equip del nostre Club.

Pepe Sig (soci nº 64)

Secretari

Vinculat al Club des del 2002 ha tingut diferents càrrecs com a membre de les juntes directives anteriors. Les tasques que ha realitzat sempre al Club les ha compaginat amb la seva feina com a professor i cap de departament de formació i orientació laboral des del 1990 i 2020, respectivament. De fet, ha estat i és professor de molts dels nostres jugadors.

Pablo Gamallo (soci nº 80)

Tresorer

Sempre ha compaginat el futbol amb la recerca i la docència en Química com a Professor de la Universitat de Barcelona. Jugador del C.F. Martorelles de la temporada 2012-2013 fins a la 2017-2018 quan va haver de retirar-se. Abans però havia jugat en equips com Montañesa, Badalona, Poble Sec, Horta, PB Anguera, Llicà de Vall, Barceloneta, Caldes, Palau de Plegamans, Torre Llobeta, Carmelo, UDAF i Pla del Penedés. El 2015 va rebre l’encàrrec de formar l’Escola de futbol del Club de la qual també va ser l’entrenador durant la primera temporada. A partir d’aquest moment ha entrenat a diferents equips del Club, coordina els equips del Consell Esportiu i organitza els campus del Club.

Marc Erra (soci nº 83)

Vocal

Graduat en Publicitat i Relacions Públiques i amb un Màster en Gestió i Direcció Esportiva, sempre ha practicat esport, sobretot futbol on ha passat per equips com el Granollers, Mollet i Martorelles, equip on també va començar la seva carrera a nivell federatiu. Ha sigut entrenador de l’equip femení la temporada 2018-2019 i monitor del primer Campus d’Estiu, el 2018.

Pepe Ruiz (soci nº 10)

Vocal

Els 54 anys de vinculació al Club demostren el seu amor al C.F. Martorelles. En tots aquest anys ha passat per tots els càrrecs i encàrrecs que es poden tenir al Club, des de fer-se càrrec de les rifes dels dies de partit, a encarregar-se de la roba, recollir les pilotes que surten del camp, recaptació dels socis,… De fet, és la història viva del nostre Club.

Francisco Orellana (soci nº 91)

Col·laborador

Delegat del Club des del 2012 fins l’actualitat, ha passat per gairebé totes les categories i actualment ho és del primer equip. Degut a la pandèmia de COVID s’ha encarregat de fer l’entrada diària a les instal.lacions del camp municipal.