La temporada 2021/22 tindrem dos marques de roba oficial (Hummel i Joma) encara que tots els jugadors/es de nova incorporació o aquells que hagin de comprar roba nova ja hora faran de Joma. Podeu accedir a la tenda online per fer les comandes directament mitjançant aquest link:

ACCÉS BOTIGA ONLINE

Veureu que n’hi han diferents opcions de kits (kit bàsic entrenament, kit de passeig estiu i kit de passeig hivern) i també les peces de roba per separat. Com veureu, el preu del kit és més econòmic que per separat. El kit bàsic d’entrenament- (65€ + IVA) conté pantaló i samarreta vermella d’entrenament, dessuadora, pantaló de partit i mitgetes de partit. El kit de passeig d’hivern conté el xandall (31,41€ + IVA) i el kit de passeig d’estiu conté un pantaló curt i un polo (28,93 + IVA).

El kit que considerem obligatori per als jugadors/es de nova incorporació és el kit bàsic d’entrenament que conté el material indispensable per entrenar i per assistir als partits.

Dintre de cada peça de roba o kit trobareu al final de la pàgina web una guia amb les mides de cada talla. Recordeu-vos de triar la talla de cada peça que compreu individualment o dintre d’un kit. Al fer la comanda s’ha d’indicar el nom del jugador/a del Club i la roba arribarà directament al Club on podreu passar a recollir-la.