Incorporacions del primer equip

El CF Martorelles té la intenció de fer un salt qualitatiu a la Tercera Catalana i ha apostat per dos fitxatges de renom baixvallesans amb el davanter Brian Quijada, que militava a la Gramenet de la Segona Catalana; i el defensa Pol Collado, del CF Parets, de la Primera Catalana.  

Els dos jugadors arriben a la plantilla martorellesenca per lluitar per les primeres places i podrien debutar dissabte contra el Lliçà d’Amunt, en la jornada de la represa competitiva. «Veurem la classificació en quina posició ens deixa quan acabi la lliga, però crec que podríem estar entre els cinc primers classificats», admet el president, Carles Sig,  que admet que aquests eren fitxatges que s’estaven treballant per la pròxima temporada. 

Collado i Quijada són dos jugadors amb una trajectòria en categories superiors. De fet, Quijada va militar a la Tercera Divisió espanyola i va jugar molts anys a la Primera Catalana amb el CF Mollet UE. «Tenim una plantilla competitiva», assenyala Sig, que no descarta un tercer fitxatge: «com que la Segona Catalana no torna, hi ha jugadors que podrien acabar en equips de la Tercera Catalana, i això farà pujar el nivell». 

D’altra banda, el club ha celebrat durant tres setmanes uns partits amistosos del seu futbol base. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *