Benjamí A – Campions de Lliga 2020/2021

Després d’una temporada marcada pel COVID els nostres Benjamins A han estat campions.

Arribaven a l’última jornada empatats a punts amb el Vilassar de Mar però en segona posició i només ens valia puntuar ja que ells ja havien disputat tots els partits. El rival va ser Les Franqueses que lluitaven per mantenir la tercera posició. El partit va ser molt disputat encara que al minut 21 guanyàvem 2-0 amb gols de David Marin i Pol Castillo. Al minut 24 Les Franqueses va fer el 2-1 però dos minuts més tard, Pol Rojas va fer el 3-1 i Rayan Kachach al minut 30 va posar el 4-1 que semblava donava tranquil·litat. Les Franqueses amb moltes ganes es van tornar a ficar en el partit amb dos gols en dos minuts 4-3, un d’ells ja en temps afegit. Al minut 45 Pol Rojas fa el definitiu 5-3 que va suposar l’ascens dels nostres Benjamins. Enhorabona!

La festa no es va fer esperar i des del Club van voler dedicar als Campions una celebració al mateix camp amb música i petards!

Aquí teniu l’enllaç al vídeo de la temporada del Benjamí A.